Tre menn skadd i utforkjøring ved Ørsta

Tre menn ble skadd da de kjørte ut av veien mellom to tunneler ved Hovdebygda i Møre og Romsdal sent onsdag kveld. Skadeomfanget var ikke kjent natt til torsdag.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Tre menn ble skadd da de kjørte ut av veien mellom to tunneler ved Hovdebygda i Møre og Romsdal sent onsdag kveld. Skadeomfanget var ikke kjent natt til torsdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hovdebygda (NTB): Tre menn ble skadd da de kjørte ut av veien mellom to tunneler ved Hovdebygda i Møre og Romsdal sent onsdag kveld. Skadeomfanget var ikke kjent natt til torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det dreier seg om tre unge menn. En er fløyet til Ålesund sykehus og to er kjørt til sykehuset i Volda. Vi vet ikke hvordan dette skjedde, men regner med å finne ut mer når vi har fått snakket med ham som er i Ålesund, sier operasjonsleder John Kåre Flo i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde på fylkesvei 653 ved Hovdevatnet mellom Mårkaåstunnelen og Helgehorntunnelen.

– Bilen kjørte delvis ut av veien og er vrak. Så vidt vi vet var ingen andre kjøretøy involvert, sier Flo.

Veien ble stengt etter utforkjøringen, som skjedde i 23-tiden onsdag kveld. Strekningen ble åpnet for trafikk igjen noe før klokka 1 natt til torsdag. (©NTB)