Meny

Tre menn skadd i utforkjøring ved Ørsta

Tre menn ble skadd da de kjørte ut av veien mellom to tunneler ved Hovdebygda i Møre og Romsdal sent onsdag kveld. Skadeomfanget var ikke kjent natt til torsdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovdebygda (NTB): Tre menn ble skadd da de kjørte ut av veien mellom to tunneler ved Hovdebygda i Møre og Romsdal sent onsdag kveld. Skadeomfanget var ikke kjent natt til torsdag.

– Det dreier seg om tre unge menn. En er fløyet til Ålesund sykehus og to er kjørt til sykehuset i Volda. Vi vet ikke hvordan dette skjedde, men regner med å finne ut mer når vi har fått snakket med ham som er i Ålesund, sier operasjonsleder John Kåre Flo i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde på fylkesvei 653 ved Hovdevatnet mellom Mårkaåstunnelen og Helgehorntunnelen.

– Bilen kjørte delvis ut av veien og er vrak. Så vidt vi vet var ingen andre kjøretøy involvert, sier Flo.

Veien ble stengt etter utforkjøringen, som skjedde i 23-tiden onsdag kveld. Strekningen ble åpnet for trafikk igjen noe før klokka 1 natt til torsdag. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus