Meny

Satser på sosiale medier - eier ikke mobiltelefon

SOSIAL: Danske dronning Margrethe er enn så lenge bedre til å kommunisere med virkelige personer enn via sosiale medier. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det danske kongehuset skal endelig koble seg på sosiale medier. Dronning Margrethe på sin side har ennå ikke sin egen mobiltelefon.

Den danske monarken er selverklært it-analfabet og det danske kongehuset har til nå ment at den offisielle nettsiden deres har vært tilstrekkelig.

– Alt med knapper og duppeditter har alltid vært fjernt for meg, skrev dronningen i sin biografi som ble utgitt i 2011, ifølge BT.

Nå er derimot danskenes folkekjære dronning og hennes slott klare for å opprette profiler i diverse sosiale medier, skriver danske BT.

En tidligere dansk, ung journalist har fått jobben med å bygge opp danskenes kongelige i den virtuelle verden. Det er ikke klart om det blir full pakke med facebook, twitter, instagram og snapchat.

I Sverige er flere av de kongelige langt mer aktive på blant annet twitter. Her hjemme twitrer kronprinsesse Mette-Marit jevnt og trutt om blant annet litteratur.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus