Meny

Prince bisatt i privat seremoni

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nære venner og familie samlet seg lørdag for å ta farvel med superstjerna Prince. Artisten er blitt kremert, opplyser en talsperson.

– For noen timer siden ble Prince feiret av en liten gruppe av hans mest kjære: familie, venner og hans musikere, i en privat og vakker seremoni for å ta et kjærlig farvel, skriver talskvinne Anna Meacham i en pressemelding lørdag kveld.

Samtidig lover hun en større «musikalsk feiring» til minne om artisten, men datoen for dette er ennå ikke fastsatt.

– På dette tidspunktet ber vi om velsignelser og trøstende bønner for familien og nære venner, skriver Meacham.

Pressemeldingen sier ingenting om hvor seremonien fant sted, men venner av Prince, som trommis Sheila E. og bassist Larry Graham, ble sett på vei inn i hjemmet til Prince i Paisley Park utenfor Minneapolis lørdag. Artistens søster Tyke Nelson og svigerbror Maurice Phillips ble også sett på eiendommen, i tillegg til cateringbiler.

Hundrevis av fans hadde samlet seg utenfor bygningen, som fungerte som både bolig og studio for Prince. Gjerdet rundt eiendommen er de siste dagene blitt dekket av lilla ballonger, blomster og skilt hengt opp av sørgende fans.

Også Statsminister Erna Solberg var stor Prince-fan. Hun kommenterte dødsfallet da det ble kjent torsdag:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus