Meny

Exit for Zucca og Rangers i NHL-sluttspillet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pittsburgh (NTB): Drømmen om Stanley Cup-triumf for Mats Zuccarello og New York Rangers er over for denne gangen etter 3-6-tap lørdag og 1-4 sammenlagt for Pittsburgh Penguins.

Rangers var utrolig på hugget og tok tak i kampen direkte. Etter bare 1.02 minutter sendte Rick Nash gjestene i ledelsen etter at Zuccarello hadde holdt pucken inne i sonen.

Ledelsen holdt seg til 9.50 da svenske Carl Hagelin utlignet til 1-1 ved å score sitt første sluttspillmål for Pittsburgh og det første mot Rangers etter overgangen i sommer. Svensken er en god kamerat av Zuccarello.

Det tok ikke lang tid før Rangers var i føringen igjen. Denne gangen var det Dominic Moore som via stangen og skøyta til Patric Hörnqvist utmanøvrerte Matt Murray.

Phil Kessel utlignet til 2-2 med et glimrende håndleddsskudd som suste i mål via Lundqvists spak helt oppe i det høyre krysset.

I midtperioden hadde Rangers rast fra seg, og Brian Rust fikk all den tid han trengte til å utmanøvrere Rangers-målvakten da han gjorde 3-2. Matt Cullen økte til 4-2 like før kampen var halvspilt. Zuccarello og hans lagkamerater kjempet tappert, men klarte ikke å reise seg igjen denne gangen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus