Inter-seier etter Jovetic-mål

Stevan Jovetic scoret to da Inter slo Udinese 3-1 lørdag. Foto: Alessandro Garofalo / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Milano (NTB-Reuters): To mål av Stevan Jovetic var med på å sikre Inter 3-1-seier over Udinese i serie A lørdag.

Udinese tok ledelsen allerede etter ni minutter etter scoring av Cyril Thereau. Jovetic utlignet ni minutter før pause etter en pasning fra Mauro Icardi.

Kvarteret før slutt var Jovetic igjen sentral da Inter gikk opp i 2-1-ledelse. Jonathan Biabiany la inn foran mål, hvor Jovetic med brystet scoret sitt annet mål for kvelden.

Elleve minutter før slutt ble Icardi erstattet av Eder. Den tidligere Sampdoria-spilleren sørget for at det endte 3-1 med scoring fem minutter på overtid.

Inter er dermed fire poeng bak serietreer Roma, og 18 poeng bak Juventus på førsteplass. (©NTB)