Mikkelsen på pallplass i Argentina

Andreas Mikkelsen jager teten i Argentina. Foto: Micke Fransson / TT / NTB scanpix
Andreas Mikkelsen jager teten i Argentina. Foto: Micke Fransson / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cordoba (NTB): Andreas Mikkelsen klatret til tredjeplass i Rally Argentina da ledende Jari-Matti Latvala kjørte av veien på den nest siste av lørdagens fartsprøver.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen, som er nummer tre i VM-sammendraget, kjørte stødig gjennom alle de seks prøvene på 2. etappe av sesongens fjerde VM-rally. På den siste var han raskest av samtlige.

– Dette har vært en god dag, en av våre beste dager i bilen sammen. Vi har kjørt fort, men sikkert og kontrollert. Det er slik man burde kjøre hele tiden, egentlig, sa Mikkelsen i en pressemelding.

Sammen med kartleser Anders Jæger hadde han grunn til å være fornøyd med lørdagen.

Mikkelsen er heller ikke ute av kampen om en enda mer framskutt plassering til slutt. Australske Haydon Paddon leder rallyet foran søndagens avsluttende fartsprøver, 29,8 sekunder foran franske Sebastien Ogier. Mikkelsen er ytterligere 14,5 sekunder bak. Samtidig er det ikke mer enn 17,7 sekunder ned til Dani Sordo på fjerdeplass.

– Sordo holder presset oppe, og ham må vi holde bak oss. Vi er heller ikke så langt bak Ogier, og det er mye å kjøre for, sa Mikkelsen. (©NTB)

Personvernpolicy