Nytt trofé for PSG

Angel di Maria ble matchvinner for PSG i den franske ligacupfinalen. Foto: Jason Cairnduff, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Paris (NTB): Paris Saint-Germains stjernegalleri sikret nok et trofé da Lille ble slått 2-1 i ligacupfinalen lørdag.

Seriegullet ble sikret åtte runder før slutt, og til tross for mesterligaexit har Laurent Blancs mannskap flere trofeer i sikte denne sesongen.

Lørdag var det tid for ligacupfinale mot Lille i Paris. Javier Pastore sørget for ledelse til vertene med scoring etter 40 minutter.

Djibril Sidibé utlignet fire minutter inn i annen omgang. Da satte han et frispark fra om lag 20 meter i mål til side for PSG-keeper Salvatore Sirigu.

PSG måtte avslutte med én spiller mindre etter at Adrien Rabiot ble utvist 20 minutter før slutt. Fire minutter etter utvisningen fikk Angel Di Maria ballen etter et mislykket klareringsforsøk av Lille-forsvaret. Keeper Vincent Enyeama lå langt ute, og argentineren kunne avslutte på åpent mål.

Lille presset mot slutten, men Di Maria ble matchvinner for PSG. (©NTB)