Meny

Mistet lommeboka – fikk den igjen med mer penger

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stavanger (NTB): En Stavanger-mann mistet lommeboka si med 1.000 kroner i og trodde han aldri skulle se den igjen. Men tre uker senere dukket den opp – med dobbelt så mye penger i.

Ifølge Stavanger Aftenblad merket Christian Øxnevad at lommeboka var borte da han sto i kassen på apoteket på Straensenteret i Stavanger sentrum.

Et brev fulgte med da den dukket opp i postkassa hans noen uker etterpå. Der skriver en anonym person at han var «blakk som en fant» da han kom over lommeboka på kjøpesenteret.

«Nå er pengene tilbake med litt renter og samvittigheten min lettet. Ha det kult. Hilsen en som alltid gjør opp», lyder det håndskrevne brevet.

– Jeg ble dypt rørt. Rett og slett. For en ærlighet denne personen viser. Det var ingen tvil om at vedkommende hadde bruk for pengene. Jeg er verken sint eller skuffet, sier eieren av lommeboka. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus