Meny

Jente til sykehus etter utforkjøring i Sør-Trøndelag

Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tenåringsjente er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim etter at bilen hun satt i kjørte ut i en elv ved fylkesvei 701 i Meldal kommune i Sør-Trøndelag.

Jenta, som var passasjer i bilen, ble sittende fast under vann etter utforkjøringen. Skadeomfanget er ukjent, men hun var bevisstløs da hun ble hentet ut av bilen, opplyser politiet i Sør-Trøndelag til NTB.

– Det ble igangsatt hjerte- og lungeredning, og hun ble deretter fraktet til St. Olavs. Det var to personer i bilen. Sjåføren, en mann i slutten av tenårene, kom seg ut og på land uskadd, sier operasjonsleder Trond Volden.

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde mellom Storås og Å i Meldal, av andre trafikanter klokken 22.42 fredag kveld. Bilen lå på taket i elven, og kun hjulene var synlige over vann da politipatruljen kom til stedet.

– Meldingene vi fikk var at det var veldig glatt på stedet, men vi vil ikke spekulere i årsaken til ulykken, sier Volden.

Han opplyser ved 5-tiden lørdag morgen at krimteknikere fra politiet og Vegvesenets ulykkesgruppe er ferdige med sine åstedsgranskinger. Bilen blir tatt opp av elven og skal undersøkes teknisk.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus