Barcelona-tap skaper spenning i La Liga

Lionel Messi og Barcelona tapte 0-1 borte mot Real Sociedad og har igjen skapt spenning i La Liga. Foto: REUTERS/Vincent West Foto: NTB scanpix

Madrid (NTB) Barcelona tapte 0-1 borte mot Real Sociedad og har takket være tre kamper uten seier igjen skapt spenning i gullkampen i La Liga.

Mikel Oiarzabal ble matchvinner for Real Sociedad med sin scoring etter fem minutter. Barcelona klarte aldri å finne veien til nettmaskene, noe som betyr at laget har spilt tre kamper i serien på rad uten seier (2-2 mot Villarreal, 1-2 mot Real Madrid og 0-1 mot Real Sociedad).

Det igjen betyr at det er spenning i gullkampen. Barcelona topper med 76 poeng, men like bak følger nå Atlético Madrid med 73 poeng og Real Madrid med 72 poeng.

– Kampen startet så ille som den kunne. Vi spilte veldig dårlig i første omgang, sa Barcelona-trener Luis Enrique.

– Jeg synes ikke vi fortjente å tape, men vi leder fortsatt.

Med sin scoring i 4-0-seieren mot Eibar satte Cristiano Ronaldo inn sitt 30. ligamål for sesongen. Det er sjette sesong på rad at Real Madrid-stjernen når 30 mål. (©NTB)