Fantastisk forsvarskamp av U-landslaget

Trener Geir Erlandsen var svært fornøyd med ungdomslandslagets forsvarsarbeid i 30-20-seieren over Spania lørdag. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix
Trener Geir Erlandsen var svært fornøyd med ungdomslandslagets forsvarsarbeid i 30-20-seieren over Spania lørdag. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Landskrona (NTB): Norges ungdomslandslag i håndball for menn (LM98) leverte fantastisk forsvarsspill da Spania ble slått 30-20 i ScanIberico-turneringen i Sverige lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag ble Portugal slått 39-37 i første kamp, men det var en del å utsette på forsvarsspillet. Det ble rettet opp til lørdagens kamp, hvor Norge stengte buret fullstendig de første 12 minuttene og ledet 5-0.

Spania slapp aldri inn i kampen igjen. Norge hadde jerngrep på motstanderen defensivt, og framover imponerte høyreving Preben Egeli med åtte mål på ni avslutninger.

– Dette var en fantastisk forsvarskamp. Vi bestemte oss for å gå tilbake til 6-0 i dag, og guttene leverte til de grader, sa trener Geir Erlandsen til handball.no.

Søndag avsluttes turneringen med kamp mot Sverige. (©NTB)