Juventus-toget nekter å stoppe

Paul Pogba ble matchvinner for Juventus da laget vant 2-1 borte mot Milan. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Foto: NTB scanpix

Milano (NTB): Juventus virker uslåelig i Serie A for tiden. Lørdag ble det 2-1 borte mot Milan, lagets sjette strake ligaseier.

«Den gamle dame» topper Serie A med 76 poeng og gjør det svært vanskelig for konkurrentene å knappe innpå forspranget. Laget har vunnet 21 av de siste 22 seriekampene, og forrige serietap kom 28. oktober 2015.

Mot Milan kom Juventus under da Alex stanget vertene i ledelsen på en corner etter 18 minutter, men Mario Mandzukic' scoring sørget for at lagene gikk til pause på 1-1. Paul Pogba avgjorde kampen da han scoret vinnermålet etter 65 minutter. Han tok med seg ballen mot mål med brystet etter en corner og skjøt ballen i bakken og i en bue over Milan-keeper Gianluigi Donnarumma.

Milan ligger på sjetteplass med 49 poeng.

Inter slo tilbake etter forrige rundes tap mot Torino og slo Frosinone 1-0 borte. Mauro Icardi ble matchvinner med sitt 14. seriemål denne sesongen.

Milano-laget avsluttet 1-2-tapet mot Torino i forrige serierunde med ni mann etter at både João Miranda og Yuto Nagatomo fikk marsordre i annen omgang. (©NTB)