Innsatt skjulte liket av ekskona under fengselscella

La Paz (NTB-AP): En innsatt i et boliviansk fengsel drepte sin ekskone og begravde henne under cellen sin. Først da en medfange sladret – etter nesten et år – ble saken avslørt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den bisarre hendelsen ble avdekket da en annen innsatt innrømmet å ha hjulpet til med å begrave liket av Kenia Hidalgo Cespedes, forteller påtaleansvarlig i saken, Gomer Padilla. Dette skal ha skjedd fordi drapsmannen, Marco Antonio Ramirez, ikke klarte å betale medhjelperen de rundt 2.400 kronene han hadde lovet ham for å holde kjeft.

Padilla sier alle beviser tilsier at det var Hidalgos lik som ble funnet, selv om det foreløpig ikke er formelt bekreftet.

Ramirez soner en fengselsstraff for å ha drept en annen tidligere kjæreste. Han skal ha drept ekskona da hun besøkte ham i fengselet for å diskutere salget av deres felles leilighet.

Padilla opplyser at etterforskerne gransker hvorvidt de ansatte i Palmasola-fengselet skal holdes ansvarlige i saken. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus