Borebanden kan ha flyttet seg vestover

Slik så det ut etter et innbrudd i Stubbeløkkeveien i Moss i forrige uke som knyttes til borebanden. Tyvene tar seg inn i boligene ved å bore hull i vinduskarmer. Deretter føres en ståltråd med løkke inn for å åpne vinduet. Hull og ståltråd ses på bildet. Foto: nyhetstips.no / NTB scanpix.
Slik så det ut etter et innbrudd i Stubbeløkkeveien i Moss i forrige uke som knyttes til borebanden. Tyvene tar seg inn i boligene ved å bore hull i vinduskarmer. Deretter føres en ståltråd med løkke inn for å åpne vinduet. Hull og ståltråd ses på bildet. Foto: nyhetstips.no / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Stavanger (NTB): Politiet mistenker at innbruddsligaen som har herjet Østlandet og Sørlandet de siste ukene, har flyttet seg vestover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den såkalte borebanden er kjent for å bruke en metode hvor de borer seg gjennom vinduskarmer for å lirke opp haspene på innsiden av glasset. Flere innbrudd i Rogaland ses nå i sammenheng med de over 40 innbruddene banden mistenkes å stå bak lenger øst i landet, skriver Stavanger Aftenblad.

– I løpet av de siste dagene har vi fått flere meldinger om innbrudd og forsøk på innbrudd på Jæren. Vi har grunn til å tro at det er en innbruddsgjeng som tidligere har operert på Østlandet og Sørlandet, som nå har kommet hit til distriktet, sier operasjonsleder Egil Karlsen i Sør-Vest politidistrikt.

Politiet utelukker ikke at banden står bak et ferskt innbrudd fra torsdag kveld, hvor tyver brøt opp en container på Forus i Rogaland og stakk av med verktøy for store verdier.

– Jeg blir ikke overrasket om det kommer meldinger også i natt om innbrudd eller forsøk på innbrudd. Folk må være på vakt nå, sier Karlsen til Aftenbladet torsdag kveld. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus