Løpsk elefant drepte fem i India

New Delhi (NTB-AFP): Fem personer i en familie i Nordøst-India ble tirsdag trampet i hjel og drept av en elefant.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blant de fem drepte var en ni dager gammel baby. De fem familiemedlemmene sov i en hytte i Behali-skogen i delstaten Assam da den ville elefanten stormet inn og tråkket dem i hjel.

Begge foreldrene, deres nyfødte baby og to andre barn mistet livet i episoden. Deres tre år gamle datter overlevde angrepet og blir behandlet på sykehus for lettere skader.

Ifølge lokale eksperter har elefanten sannsynligvis kommet bort fra flokken sin før den gikk til angrep mot familiens hytte. Dyret skal ha forlatt området kort tid etter episoden.

På den indiske landsbygda forekommer det stadig flere møter mellom mennesker og elefanter fordi dyrenes naturlige tilholdssted brytes ned eller ødelegges. I forrige måned mistet fem personer livet da en flokk ville elefanter i Assams nabostat Vest-Bengal. De storvokste dyrene herjet rundt i en time og skadet både hus og biler før de ble skutt med bedøvelsespiler. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus