Knepent tap for U21-gutta

Veton Berisha startet for Norge mot Spania, men klarte ikke å finne nettmaskene. Her fra en tidligere kamp. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Veton Berisha startet for Norge mot Spania, men klarte ikke å finne nettmaskene. Her fra en tidligere kamp. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Murcia (NTB): Norges U21-landslag i fotball tapte 0-1 mot Spania i Murcia mandag. Everton-spiller Gerard Deulofeu ble matchvinner for spanjolene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den fotrappe angrepsspilleren sendte Spania i ledelsen etter 17 minutters spill. Norge maktet ikke å svare, og dermed endte oppgjøret med ettmålstap for bortelaget.

Norge stilte med måljegerne Veton Berisha (Greuther Fürth) og Alexander Sørloth (Groningen) på topp, men duoen fikk ikke uttelling foran kassen.

– Det er mye bra å ta med seg fra denne kampen. Vi fikk en litt tøff start, men spilte oss opp. Vi møtte Spania her på samme tid i fjor, og kampen i dag viser meg at vi har tatt store steg det siste året, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no. (©NTB)

Personvernpolicy