Rangers-tap på overtid

Det ble verken scorings- eller seiersjubel for Mats Zuccarello denne gangen. Arkivfoto: Brad Penner / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

New York (NTB): New York Rangers hadde mulighet til å skaffe seg seks poengs luke ned til Pittsburgh Penguins på tabellen søndag. I stedet knappet pingvinene innpå og ligger nå bare tre poeng bak.

Gjestene fra Pittsburgh hadde vunnet sju av sine siste åtte kamper, men Rangers hadde hjemmefordel før søndagens kamp. Den hjemmefordelen vil Rangers gjerne ha når sluttspillet om Stanley Cup begynner, og derfor kjemper laget for å holde på andreplassen i sin konferanse.

Det var da også Rangers som begynte best i Madison Square Garden. Det var bare gått litt over fire minutter før Eric Staal kunne sette inn 1-0 for vertene. Men drøyt elleve minutter senere utlignet Matt Cullen for Penguins.

Tidlig i andre periode var det igjen Staals tur, og Rangers gikk opp til 2-1. Men også denne gangen utlignet Pittsburgh før perioden var over. Phil Kessel sørget dermed for at det sto 2-2 til den andre hvilen.

Tredje periode ble målløs, og dermed måtte det overtidsspill til for å avgjøre kampen. Det ble til slutt Sidney Crosby som fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 3-2 for Penguins. Dermed kunne gjestene reise hjem med to poeng i bagasjen, mens Rangers sikret seg ett poeng for å ha klart uavgjort etter normal spilletid. Penguins ligger dermed tre poeng bak Rangers i konferansen. Øverst troner Washington Capitals med 16 poengs margin ned til Rangers.

Mats Zuccarello fikk rett i underkant av 20 minutter på isen søndag, men var ikke direkte involvert i noen av Rangers-scoringene denne gangen. (©NTB)