Meny

Suzann Pettersen nummer tolv i California

Suzann Pettersen. Arkivfoto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carlsbad, California (NTB): Suzann Pettersen falt fra sjuende til tolvte plass etter at hun gikk siste runde på par i LPGA-turneringen i Carlsbad i California søndag.

Etter en god runde lørdag, lå Tutta på en delt sjuendeplass, seks slag bak Lydia Ko fra New Zealand. Søndagens runde åpnet jevnt med to birdies og to bogeys på de første ni hullene.

På hull 14 gikk den norske spilleren på en liten smell med en dobbel bogey da hun brukte fem slag på å senke ballen. De to ekstra slagene endte opp med å være forskjellen på sjuendeplassen hun startet med og tolvteplassen hun endte på. Selv med to birdies på tampen, endte runden på par for Pettersen.

Øverst på resultatlisten fortsatte Ko sin triumfferd. Søndagens spill endte fem under par, for newzealenderen, som gikk turneringen på totalt 19 slag under par. Det er fire slag bedre koreanske Inbee Park og hele sju slag foran japanske Ai Miyazato på tredjeplass. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus