Meny

Zlatan åpner for Premier League neste sesong

Zlatan Ibrahimovic sier at han er ferdig i fransk fotball når kontrakten hans løper ut i slutten av juni. Nå er det først og fremst Premier League og engelsk elitefotball som lokker svensken. Foto: NTB scanpix / REUTERS/Claudio Bresciani /TT News Agency Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stockholm (NTB-TT): Zlatan Ibrahimovic bekrefter at når kontrakten hans med Paris St. Germain i slutten av juni, ja, så er han ferdig med klubben og med fransk fotball.

– Når kontrakten går ut avslutter jeg fire fantastiske år i Paris. Det er sannheten. Jeg kan ikke si noe annet, for jeg kan ikke sitte her og lyve for dere, sa svensken på en pressekonferanse i Stockholm søndag kveld.

Han fortalte også at det er en felles interesse for at han skal fortsette karrieren i Premier League.

– Jo da, jeg kan bekrefte at det finnes en interesse. Men foreløpig er det umulig på si hva det fører til. Når alle kortene ligger på bordet, må jeg ta stilling til hva som vil være best for meg. Dette blir som et ekteskap, det er to parter som skal være fornøyde, sa Ibrahimovic til svenske pressefolk.

Det er spekulert i om svensken havner i Chelsea, eller om det blir Manchester United, dersom José Mourinho overtar klubben etter Louis van Gaal som det spekuleres i.

Også Arsenal, som Zlatan besøkte som unggutt, men ikke ville prøvespille for, skal være blant de aktuelle engelske toppklubbene. Det ryktes at svensken allerede er på innkjøpslisten til London-klubben. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus