Meny

Uklart motiv for knivstikking i Levanger

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Levanger (NTB): En 19 år gammel kvinne er siktet for å ha knivstukket en jevnaldrende mann i Levanger i Nord-Trøndelag natt til søndag. Motivet for ugjerningen er så langt ikke kjent.

Politiet opplyser til NTB at de fikk melding om knivstikkingen like før klokken 1 natt til søndag. Hendelsen skjedde utendørs i Kirkegata i Levanger sentrum, og en 19 år gammel kvinne ble pågrepet, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

Sykehuset Levanger opplyser til Trønder-Avisa natt til søndag at mannen hadde sluppet fra hendelsen med lettere skader. Ifølge et vitne ble mannen knivstukket i ryggen, like ved skulderbladet.

Den pågrepne kvinnen ble avhørt natt til søndag. Politiet kjenner foreløpig ikke til motivet for ugjerningen, men opplyser at mannen og kvinnen kjente hverandre fra før. Kvinnen var ifølge politiet påvirket av alkohol.

Politiet har så langt ikke funnet den aktuelle kniven, men opplyser at den vil være sentral i saken og at de gjerne vil ha ta i den. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus