Meny

Kilder: – Bakraoui-brødrene sto på USA-terrorliste

Ibrahim El Bakraoui er identifisert som en av dem som angrep Brussel internasjonale flyplass Zavantem. Foto: Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Washington (NTB-Reuters): Brødrene Ibrahim og Khalid Bakraoui var begge oppført på USAs liste over mulige terrorister som skal holdes under oppsikt, ifølge kilder med kjennskap til saken.

Torsdag meldte Reuters at brødreparet sto på listen. Fredag kveld gjentok byrået nyheten med henvisning til kilder som har kjennskap til saken.

Ibrahim Bakraoui sto på listen før Paris-angrepene 13. november, mens broren Khalid ble plassert på listen kort tid etter Paris-angrepene, ifølge kildene.

Ibrahim Bakraoui er identifisert av belgisk politi som den ene av to selvmordsbombere som angrep Brussel internasjonale flyplass Zavantem. Khalid Bakraoui sto bak selvmordsangrepet på metrostasjonen Maelbeek, ifølge politiet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus