Tunisiske styrker skjøt ned to etterlyste drapsmenn

Den tunisiske regjeringen sier at sikkerhetsstyrker har drept to bevæpnede menn i en by nær grensen til Libya der det har pågått en jakt på gjerningsmennene bak et svært voldelig angrep tidligere denne måneden. Her ser en politimann med kikkert mot en landsby 5 mil fra Ben Guerdan i en tilsvarende operasjon 10. mars. Foto: Zoubeir Souissi / Reuters / NTB scanpix
Den tunisiske regjeringen sier at sikkerhetsstyrker har drept to bevæpnede menn i en by nær grensen til Libya der det har pågått en jakt på gjerningsmennene bak et svært voldelig angrep tidligere denne måneden. Her ser en politimann med kikkert mot en landsby 5 mil fra Ben Guerdan i en tilsvarende operasjon 10. mars. Foto: Zoubeir Souissi / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tunisiske regjeringen sier sikkerhetsstyrker har drept to bevæpnede menn i en by nær grensen til Libya.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har pågått en jakt i området på gjerningsmennene bak et svært voldelig angrep tidligere denne måneden. Tre sivile og et medlem av nasjonalgarden ble skadd da de to åpnet ild i en skuddveksling lørdag i Ben Guerdan.

Les også: Tunisia frykter destabilisering etter angrep i grenseby

I alt 7 sivilister, 12 medlemmer av nasjonalgarden og 49 gjerningsmenn er blitt drept i regionen etter angrepet i Ben Guerdan 7. mars, ifølge myndighetene. Det har ført til bekymring over de lovløse tilstandene i Libya, der IS er i ferd med å etablere seg.

Det ble også meldt om kamper nær den tunisiske grensen mot Algerie. En soldat skal ha blitt såret i en skuddveksling i Kasserine-regionen.