Meny

Tunisiske styrker skjøt ned to etterlyste drapsmenn

Den tunisiske regjeringen sier at sikkerhetsstyrker har drept to bevæpnede menn i en by nær grensen til Libya der det har pågått en jakt på gjerningsmennene bak et svært voldelig angrep tidligere denne måneden. Her ser en politimann med kikkert mot en landsby 5 mil fra Ben Guerdan i en tilsvarende operasjon 10. mars. Foto: Zoubeir Souissi / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tunisiske regjeringen sier sikkerhetsstyrker har drept to bevæpnede menn i en by nær grensen til Libya.

Det har pågått en jakt i området på gjerningsmennene bak et svært voldelig angrep tidligere denne måneden. Tre sivile og et medlem av nasjonalgarden ble skadd da de to åpnet ild i en skuddveksling lørdag i Ben Guerdan.

Les også:  Tunisia frykter destabilisering etter angrep i grenseby

I alt 7 sivilister, 12 medlemmer av nasjonalgarden og 49 gjerningsmenn er blitt drept i regionen etter angrepet i Ben Guerdan 7. mars, ifølge myndighetene. Det har ført til bekymring over de lovløse tilstandene i Libya, der IS er i ferd med å etablere seg.

Det ble også meldt om kamper nær den tunisiske grensen mot Algerie. En soldat skal ha blitt såret i en skuddveksling i Kasserine-regionen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus