Meny

Obama varmer opp sitt Cuba-besøket med humor

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hvite hus har publisert en video der president Barack Obama fleiper med Cubas mest kjente komiker i forkant av hans historiske reise til landet som starter søndag.

Luis Silva spiller Panfilo i et populært TV-program som gjerne bruker skarp humor om dagliglivet på øystaten og kommenterer den mislykkede politikken til Cubas regjering.

I filmen som ble lagt ut lørdag, ringer Panfilo Det hvite hus for å finne ut hvordan været er under en baseballkamp når Obama er i Cuba. Presidenten svarer med cubansk slang og sier: «Panfilo! Steike! Hva skjer?».

Les også:  Obama: – Bidens skuldermassasjer er magi!

Relativt få cubanere har tilgang til et internett som er kjapt nok til å strømme video, og det er foreløpig ikke klart om filmen vil bli vist på cubansk TV.

Obama er bevisst på å bruke sosial medier og dukker rett som det er opp i de mest populære prateprogrammene på amerikansk fjernsyn. Blant de største suksessene han har hatt var da han gjestet den satiriske nettserien «Between two ferns» i 2014 der skuespilleren og komikeren Zach Galifianakis er vert.

Se det særeste Obama-intervjuet noensinne:Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus