Meny

Hogan får 966 millioner etter sexvideo-skandale

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eksbryteren Hulk Hogan vant rettssaken om en sexvideo som ble offentliggjort og er tilkjent en erstatning på 115 millioner dollar eller nesten en milliard kroner etter dagens kurs.

Rettssaken har pågått i to uker og ble avsluttet med at partene i saken trakk fram temaer som privatliv kontra en kjendistilværelse og ytringsfrihet kontra retten til privatliv.

Hogan, som egentlig heter Terry Bollea, saksøkte nettstedet Gawker Media for 100 millioner dollar etter at de publiserte en video med ham der han har sex med sin tidligere beste venns kone. Ifølge Hogans advokater forsøkte ikke Gawker å ta kontakt med ham, kvinnen i filmen eller mannen hennes, DJ Bubba The Love Sponge Clem, som tok opp videoen.

En av advokatene til Hogan sa at privatpersonen Bollea forventet å få være i fred i en intim stund. Motparten mente videoen ikke er lik andre filmer der kjendiser har sex og oppfordret forsvaret til å se opptaket som inneholder ni sekunder av seksuell karakter.

Aktoratet pekte også på at videoen først dukket opp på minst to andre nettsteder: TMZ og The Dirty. Hogan har også snakket om filmen i TMZs TV-program og i programmet til Howard Stern.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus