Meny

Berisha drømmer om mesterligaen

Valon Berisha stortrives i Salzburg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Valon Berisha mener han selv og lagkameratene i Salzburg har det som skal til for å ta skrittet inn i mesterligaen.

Salzburg er serieleder i østerriksk fotball og kan ta sitt tredje strake seriemesterskap. Samtidig skiller det bare ett poeng ned til tabelltoer Rapid Wien, etter at Berisha og lagkameratene måtte nøye seg med 1-1 borte mot svakt plasserte Wolfsberger sist helg.

Den 23-årige nordmannen innrømmer gjerne at han tørster etter en mulighet til å prøve seg i mesterligaen. De to siste sesongene har det blitt exit i kvalifiseringen – begge ganger mot Åge Hareides Malmö.

– Ja, det (mesterligaen) har blitt et stort mål for meg. Jeg håper at vi klarer det med dette mannskapet. Vi har vært så nær flere ganger, sier Berisha i et stort intervju med østerrikske Sportnet.

Skal mesterligamuligheten åpne seg igjen, må Salzburg holde unna for Rapid Wien ut årets sesong. Berisha tar ikke for gitt at så skjer.

– Forskjellene i ligaen blir mindre, og Rapid har kvalitet i laget. De har utviklet seg siden forrige sesong, og har beholdt spillerne sine. Det kommer til å bli spennende til siste slutt. Vi får se hvem som vinner, sier Berisha.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus