Meny

Leteaksjon avsluttet etter båtfunn i Lillesand

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter at en stjålet båt ble funnet tom på et skjær i Lillesand natt til lørdag er avsluttet. Spor tyder på at en person har tatt seg opp land.

Politiet fikk melding om båten klokken 1.35. Da nødetatene kom til stedet, kunne de fastslå at båten var tom og at motoren var i gang.

– Dette er en båt som er meldt stjålet, og mye tyder på at den har kjørt i ring en stund før den har gått på skjæret. Vi vet derfor ikke om det har vært folk om bord da den grunnstøtte, eller om noen har hoppet i land og forlatt den med motoren i gang, opplyste operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NTB ved 2.30-tiden.

En snau time senere ble leteaksjonen avsluttet med det politiet kaller begrensede funn. Det er funnet spor som tyder på at en person har kommet seg opp på land i båthavna. Skjæret der båten ble funnet ligger like ved Tingsaker camping i Lillesand.

– Det er omtrent 40 meter til nærmeste flytebrygge, og dette er så langt innaskjærs som det går an å komme, forklarer Klausen.

I tillegg til dykkere og luftambulanse, ble redningsskøyte rekvirert til søket.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus