Meny

To menn knivstukket på Notodden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To litauiske menn ble knivstukket av en landsmann på Notodden sent søndag. De to slapp fra det med letter skader.

– Han ene ble truffet i skulderen, mens den andre mannen ble truffet i halsen. Det siste kunne gått veldig galt, og her er det nok flaks som gjorde at det gikk bra, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt til NTB. De to som ble stukket, er skrevet ut etter å ha blitt behandlet på sykehus.

Han sier de tre mennene kjente hverandre fra før, men at det ikke er noe som tyder på at de er i familie. De er ikke kjent av politiet fra før, og de skal heller ikke ha noen tilknytning til Notodden.

– I tillegg til disse tre, har vi også snakket med en fjerdemann, som var i nærheten og hjalp de to fornærmede til legevakten, sier Aaltvedt. Motivet for knivstikkingen er foreløpig ikke kjent.

– Vi vet heller ikke nøyaktig hvor dette har skjedd, men det skjedde utendørs i eller i nærheten av Notodden sentrum, forklarer operasjonslederen.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 22.52 søndag kveld.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus