Zlatan glitret da PSG cruiset inn til seriemesterskap

Zlatan Ibrahimovic scoret fire mål da PSG sikret seriemesterskapet med hele 9-0 over Troyes. Foto: REUTERS/Philippe Wojazer Foto: NTB scanpix

Troyes (NTB-AP): Zlatan Ibrahimovic sto for fire mål og ekte hattrick da Paris Saint-Germain banket Troyes 9-0 i Ligue 1 og dermed sikret seriemesterskapet.

– Jeg er heldig som får spille med så gode spillere, sa Ibrahimovic etter kampen, med matchballen under armen.

– Dommeren ga meg ballen!

Zlatan var målløs da lagene gikk til pause med hovedstadslaget i føringen med 3-0 etter mål av Edinson Cavani, Javier Pastore og Adrien Rabiot.

Men etter hvilen skulle den svenske stjernen virkelige skinne. Han gjorde 4-0 ett minutt ut i 2. omgang. Han fulgte opp med 5-0 sju minutter senere. Det var for øvrig hans 100. mål i den franske toppserien. Etter 56 minutter hadde han fullført sitt hattrick.

Før timen var spilt hadde Matthieu Saunier vært uheldig og satt ballen i eget nett for Troyes. (©NTB)