Konsertgjengere evakuert fra Karpe Diem-konsert

Karpe Diem måtte avbryte en konsert i Bergen lørdag kveld etter at noen tømte et pulverapparat mot publikum fra scenen. Her Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (til venstre) og Chirag Rashmikant Patel i Oslo Spektrum i 2013.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Karpe Diem måtte avbryte en konsert i Bergen lørdag kveld etter at noen tømte et pulverapparat mot publikum fra scenen. Her Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (til venstre) og Chirag Rashmikant Patel i Oslo Spektrum i 2013. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bergen/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Rundt 4.500 personer ble evakuert fra en konsert med Karpe Diem i Bergen lørdag kveld etter at noen tømte et brannslukkingsapparat mot publikum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i byen opplyste rundt midnatt natt til søndag at en 28 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak forholdet. 5-6 personer nærmest scenen ble kjørt til legevakt for sjekk etter å ha pustet inn pulveret.

Konserten ble stanset i 22.30-tiden lørdag.

En av konsertdeltakerne sier til Bergens Tidende at folk fikk panikk og stormet ut. Midt under konserten i teltet på Koengen ble det ble opplyst fra scenen at publikum måtte forlate lokalet.

Det var noen som tømte et brannslukkingsapparat. Det var mye røyk i lokalet, og mange som ikke fikk puste, sier Ole Tøkje (23).

Sara Skiple Sataøen (22) sier til NTB at det var flere som kom ut på scenen og vendte slangen på brannslukkingsapparatet mot publikum. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus