Finjord: – Stolt av å få være med

Landslagstrener Roger Finjord var svært stolt av sine spillere etter 4-1-seieren over Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Landslagstrener Roger Finjord var svært stolt av sine spillere etter 4-1-seieren over Nederland. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Rotterdam (NTB): Roger Finjord var stolt og nesten rørt av det hans jenter presterte i skjebnekampen mot Nederland i OL-kvalifiseringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– I dag så vi et norsk landslag som virkelig spilte fotball. Vi tør med ball, vi utnytter rom og truer rom, og vi hviler når vi kan. Innimellom er det en feilpasning, men vi tar steg som lag, sa han etter 4-1-seieren.

– Vi vet ikke om vi kommer til OL, det er ikke bare opp til oss, men kampen i dag viste at det norske folk har grunn til å ha forventninger til disse jentene. Det er en generasjon som kommer til å prege internasjonal fotball, og jeg er veldig stolt av at jeg får være med på en del av den reisen.

Han ga ny tillit til alle 11 som startet i den skuffende kampen mot Sverige, og lørdag så han dem innfri.

– Vi var veldig skuffet etter forrige kamp. Når du er skuffet etter en kamp og må vinne den neste så kan du binde deg, men i dag viste de seg fram for det norske folk. Vi skapte tre-fire målsjanser uten å score, men vi bare fortsatte, og så kom målene, sa han.

– Se på Maren Mjelde, hvordan hun dominerte midtbanen, og Ada (Hegerberg) og Caro (Graham Hansen) oppe som virkelig greide å finne hverandre. Ikke bare med pasninger, men i rommet. Og Isabell (Herlovsen) kom inn og gjorde det bra. Det er skummelt å nevne navn, for det var så mange som var gode. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus