Ingen nåde for LSK-Spitse

Isabell Herlovsen kan bli en norsk joker i lørdagens OL-kvalifiseringskamp mot Nederland. Hun advarer mot kvalitetene til klubbvenninne Sherida Spitse, som kan møte hele seks norske LSK-spillere på banen. Foto: Berit Roald, NTB scanpix
Isabell Herlovsen kan bli en norsk joker i lørdagens OL-kvalifiseringskamp mot Nederland. Hun advarer mot kvalitetene til klubbvenninne Sherida Spitse, som kan møte hele seks norske LSK-spillere på banen. Foto: Berit Roald, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Rotterdam (NTB-Sjur Natvig): Sherida Spitse (25) er en av sju LSK-spillere i lørdagens OL-kvalifiseringskamp. Nederlenderen kan ikke regne med mild behandling fra sine norske klubbvenninner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har visst om denne kvalifiseringen lenge, og så klart har vi snakket litt om det, men lørdag er vi motstandere. Vi har ikke delt noen informasjon med hverandre før kampen. Denne gang er hun en motspiller, sier Emilie Haavi.

Sammen med klubbvenninnene Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Moe Wold og Marita Skammelsrud Lund spiller Haavi fra start for Norge, mens Isabell Herlovsen og Lene Mykjåland igjen må finne seg i å være jokere og starte på benken.

– Jeg pratet litt med Sherida nå nettopp, sa Herlovsen til NTB rett etter Norges trening på Sparta stadion fredag, og rett før Nederland skulle ha sin trening.

– Det er alltid gøy å møte lagvenninner, og hun er en god spiller, så vi vet at vi må passe litt på henne. Hun liker å ha ballen, er rolig med ball og har en veldig god fot, så vi skal kanskje ikke la henne være så veldig mye med i spillet.

Spitse spiller sentralt på midtbanen i Nederlands 4-3-3-formasjon. I midtforsvaret er Mandy van den Berg, som var LSK-spiller i fjor, så det kan bli mange dueller mellom spillere som kjenner hverandre godt. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus