Målløs Zuccarello i borteseier for Rangers

Washington, DC (NTB): New York Rangers sikret seg en 3-2-seier over Washington Capitals på bortebane fredag. Denne gangen var ikke Mats Zuccarello involvert i noen av scoringene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjestene fra New York tok kontroll fra start, da Jesper Fast scoret etter snaut seks minutter. Nesten elleve minutter senere la Keith Yandle på til 2-0, og det var resulatet da perioden var over.

Vertskapet i den amerikanske hovedstaden kom betydelig sterkere tilbake i andre periode. Riktgnok var det målløst i over ti minutter, men så reduserte Jay Beagle for Capitals. Med mindre enn ett minutt igjen på klokken, sørget T.J. Oshie for utligning i overtallsspill.

Dermed var lagene på sett og vis tilbake til utgangspunktet da de tok fatt på den siste perioden. Derek Stepan trengte bare 17 sekunder på å sette inn 3-2 for Rangers, og det resultatet holdt helt ut.

Mats Zuccarello noterte seg verken for scoring eller assist i fredagens kamp, men i løpet av 19.18 minutter på isen fikk han godskrevet ett skudd på mål, selv om det altså ikke ga uttelling. (©NTB)

Personvernpolicy