Meny

Ny kontrakt for Chelsea-talent

Ruben Loftus-Cheek (t.v.) i aksjon for Chelsea. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): Ruben Loftus-Cheek (20) har forlenget sin kontrakt med Chelsea. 20-åringens nye avtale løper til 2021.

Det bekreftet Chelsea på sitt eget nettsted mandag.

– Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny avtale med Chelsea. Jeg konsentrerer meg om å jobbe hardt på trening hver eneste dag. Målet mitt er å spille meg til en plass på laget. Det betyr mye for meg at klubben har tro på meg, sier engelske Loftus-Cheek.

20-åringen har så langt spilt 13 kamper for London-laget. Ifølge The Telegraph gjør den nye avtalen at midtbanespillerens lønn nesten dobles. Avisen mener å vite at Loftus-Cheek nå kan tjene opp mot 725.000 kroner i uken. Han skal også ha fått lovnader om å bli satset på i framtiden. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus