Klopp vil ha Liverpool tilbake på trofé-sporet

Jürgen Klopp håper å vise vei når Liverpool møter Manchester City i ligacupfinalen søndag. Foto: Carl Recine / Reuters / NTB scanpix
Jürgen Klopp håper å vise vei når Liverpool møter Manchester City i ligacupfinalen søndag. Foto: Carl Recine / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

London (NTB-AFP): Liverpool har ikke vunnet et trofé siden ligacupgullet for fire år siden. Søndag kan Jürgen Klopp vinne det første i det fansen håper blir en ny storhetstid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere kaptein Steven Gerrard sa i The Telegraph at Klopps personlighet kan være forskjellen på seier og tap mot Manchester City i søndagens finale.

Tyskeren, som vant flere trofeer med Borussia Dortmund, prøver å nedtone sin egen betydning før kampen.

– Jeg tror ikke jeg kan være forskjellen, men jeg kan veien. Det er absolutt ingen grunn til å tvile i dette øyeblikket, sier han.

Liverpool vant sitt siste trofé da Cardiff ble slått på straffespark i ligacupfinalen i 2012. En seier mot City vil bety Klopps første trofé som manager i klubben, bare fem måneder etter at han erstattet Brendan Rodgers.

– Vi har en jobb i profesjonell fotball, og alt vi vil er å vinne trofeer. Mange managere jobber hele livet og har suksess, men får aldri sjansen til å vinne noe. Nå er alt mulig, sier Klopp. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus