Meny

Mann til sykehus med alvorlige stikkskader

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med en ukjent gjenstand i Steinkjer sentrum lørdag kveld. Foto: Thomas Jergel / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 20-årene ble sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En mann er pågrepet og siktet i saken.

Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om slåssing i Steinkjer klokken 23.10 lørdag kveld. Én person ble liggende skadd igjen, mens en annen stakk av fra stedet.

Den skadde ble innlagt på sykehuset i Levanger med alvorlige stikkskader. Sykehuset opplyser i en pressemelding søndag at mannens tilstand er alvorlig, men stabil.

– Det går bra med ham nå. Tilstanden er stabil, men skadene er alvorlige, sier vakthavende kirurg Benjamin Rajabi ved sykehuset til Trønder-Avisa.

Han opplyser at skadene var «alvorlige nok til å ta livet av en person».

En mann, også han i begynnelsen av 20-årene, ble pågrepet klokken 23.39 og siktet for forholdet. Pågripelsen var udramatisk. Han skulle etter planen avhøres søndag, men avhøret ble utsatt fordi mannen trengte tolk, får avisen opplyst av politiet.

Mannen er foreløpig siktet for grov kroppsskade ved bruk av kniv, men politiet vil ikke kommentere hvorvidt våpenet som ble brukt, er funnet.

– Offeret har flere stikkskader, men vi vet ennå ikke nøyaktig hvilket redskap som er brukt, sier etterforskningsleder Leif Gundersen til avisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus