Mann alvorlig skadd i frontkollisjon ved Rygge

Tre personer er skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold etter at en av bilene kjørte i feil kjøreretning på motorveien. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix
Tre personer er skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold etter at en av bilene kjørte i feil kjøreretning på motorveien. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 25 år gammel mann ble alvorlig skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold lørdag kveld. To andre ble moderat skadd i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En sølvfarget bil ble observert kjørende sørover i det nordgående løpet på E6 ved Rygge klokken 21.45 lørdag kveld. Kort tid senere opplyste Øst politidistrikt at to biler hadde frontkollidert, og at én av dem sto i brann.

Den alvorlig skadde mannen er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo. I tillegg ble en mann i 20-årene og en eldre kvinne kjørt til Kalnes sykehus med moderate skader, opplyser politiet.

Ifølge NRK var det kvinnen i 70-årene som kjørte i feil kjøreretning i forkant av ulykken.

Både det sørgående og det nordgående løpet på E6 ble sperret i flere timer etter ulykken. Politiets teknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe har foretatt undersøkelser på stedet, og politiet har sikret blodprøver av begge bilførerne.

Personvernpolicy