Mann alvorlig skadd i frontkollisjon ved Rygge

Tre personer er skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold etter at en av bilene kjørte i feil kjøreretning på motorveien. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix
Tre personer er skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold etter at en av bilene kjørte i feil kjøreretning på motorveien. Foto: Tor Aage Hansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 25 år gammel mann ble alvorlig skadd i en frontkollisjon på E6 ved Rygge i Østfold lørdag kveld. To andre ble moderat skadd i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En sølvfarget bil ble observert kjørende sørover i det nordgående løpet på E6 ved Rygge klokken 21.45 lørdag kveld. Kort tid senere opplyste Øst politidistrikt at to biler hadde frontkollidert, og at én av dem sto i brann.

Den alvorlig skadde mannen er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo. I tillegg ble en mann i 20-årene og en eldre kvinne kjørt til Kalnes sykehus med moderate skader, opplyser politiet.

Ifølge NRK var det kvinnen i 70-årene som kjørte i feil kjøreretning i forkant av ulykken.

Både det sørgående og det nordgående løpet på E6 ble sperret i flere timer etter ulykken. Politiets teknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe har foretatt undersøkelser på stedet, og politiet har sikret blodprøver av begge bilførerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus