Tre personer knivstukket under KKK-samling i USA

Politiet snakker med et offer for knivstikkingen etter KKK-samlingen i Anaheim i California. Foto: Tori Richards / Reuters / NTB scanpix.
Politiet snakker med et offer for knivstikkingen etter KKK-samlingen i Anaheim i California. Foto: Tori Richards / Reuters / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Anaheim (NTB-Reuters): Minst tre personer ble knivstukket under et sammenstøt mellom Ku Klux Klan-medlemmer og motdemonstranter i Anaheim i delstaten California i USA. Én av dem er alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et medlem av Ku Klux Klan (KKK) er pågrepet og mistenkes å stå bak knivstikkingen. I tillegg er tre motdemonstranter, som skal ha trampet på KKK-medlemmer som lå på bakken, pågrepet.

Ifølge politibetjent Daron Wyatt i det lokale politiet, oppsto tumultene like etter at flere KKK-medlemmer ankom en park i byen, hvor de hadde planlagt en samling.

– Så snart de kom ut av kjøretøyet ble de angrepet av motdemonstranter, og det førte til et slagsmål lenger nede i kvartalet, sier han.

Minst tre motdemonstranter og muligens en fjerde ble knivstukket i sammenstøtene. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus