Hansvoll: Ingen tvil om hvem som er dronningen!

Cecilia Brækhus fikk mye skryt for sitt comeback lørdag. Hun overbeviste også Viasat-ekspert Thomas Hansvoll. Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix
Cecilia Brækhus fikk mye skryt for sitt comeback lørdag. Hun overbeviste også Viasat-ekspert Thomas Hansvoll. Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Thomas Hansvoll ga seg ende over av den forestillingen Cecilia Brækhus sto for i Halle lørdag kveld etter et opphold på 15 måneder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brækhus slo Chris Namus med overlegne dommerstemmer og overlegen boksing. Det var aldri noen tvil, men den knockouten som mange hadde håpet på, kom ikke.

– Comebacket var veldig bra, og det så ikke ut som om hun var veldig ringrusten. Hun var riktignok litt anspent i de to første rundene, men så løsnet det skikkelig for henne, sa Viasat-kommentator Hansvoll til NTB.

Bakgrunn: Ny klar Brækhus-seier i comebacket

Han har fulgt så å si alle Brækhus' kamper og mente at stilen hennes er blitt noe forandret med ny trener og nytt management.

– Du ser at hun har forandret seg litt i den tiden hun var borte, men ikke så veldig mye. Jabben er blitt mye bedre. Hun er blitt kortere i bevegelsene, men har fortsatt litt å gå på der. Banks jobber jo med at hun skal stå enda støere på beina når hun slår, sa den tidligere proffbokseren.

Hansvoll var full av lovord om Brækhus etter den 28. proffkampen hennes i Halle ved Bielefeld lørdag kveld. Han mener faktisk at den firedobbelte verdensmesteren har forbedret seg i løpet av skadeoppholdet.

Se hva Cecilia Brækhus selv hadde å si om kampen:

Personvernpolicy