Banks: – Brækhus fulgte planen

Trener Johnathon Banks er fornøyd med eleven Cecilia Brækhus, som forsvarte sine fire VM-belter lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix
Trener Johnathon Banks er fornøyd med eleven Cecilia Brækhus, som forsvarte sine fire VM-belter lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Halle (NTB): Johnathon Banks, treneren til Cecilia Brækhus, var et eneste stort smil etter lørdagens VM-kamp, selv om det ikke ble knockout.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikaneren, som også trener Vladimir Klitsjko, sa til NTB etter innveiingen at han mente en knockoutseier kunne være innen rekkevidde og at han hadde noen drømmer om det, men slik gikk det ikke.

Det gjorde ikke at treneren var skuffet på noen som helst måte.

– Jeg er veldig fornøyd med boksingen til Cecilia. Hun gjorde akkurat som vi var blitt enige om. Her var det ingen ting å klage på. Hun brukte jabben sin som vi har trent på, og hun viste alle tilhengerne sine, både fra Norge og Tyskland, at hun er tilbake. Hun viste også at hun har en nydelig jabb, sa Banks til NTB etter kampen.

Han la til at hun brukte jabben for alt den var verd i alle rundene

– Jo, hun brukte venstrejabben helt bevisst i alle rundene. Det slaget klarte ikke Namus å komme seg unna. Det var viktig for kampen, og det var en tøff kamp fra start til slutt, mente Banks. (©NTB)

Personvernpolicy