Aktor hevder sjalusi var motiv for pianistdrapet

Natalia Strelle, som også brukte sitt opprinnelige navn Natalia Streltsjenko, ble funnet med store skader i sitt hjem i Manchester natt til søndag og døde kort tid etter. Ektemannen er siktet for drapet.
Natalia Strelle, som også brukte sitt opprinnelige navn Natalia Streltsjenko, ble funnet med store skader i sitt hjem i Manchester natt til søndag og døde kort tid etter. Ektemannen er siktet for drapet.

Rettssaken mot nordmannen som er tiltalt for å ha drept sin internasjonalt anerkjente kone, pianisten Natalia Strelle, startet denne uken. Aktor innledet med å hevde at det er et sjalusidrap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aktor Rob Hall innledet rettssaken med å fortelle at den tiltalte mistet besinnelsen og banket kona Natalia Strelle til hun døde av skadene, skriver Manchester Evening News.

– Han var veldig sjalu om hun var ute uten ham, og sjalusien ble bare matet av det faktum at hun hadde mer suksess i sin musikerkarriere enn ham, sa Hall.

Bakgrunn: Norsk ektemann siktet for drap på norsk-russisk musiker i England

Strelle døde i august i fjor etter at hun fikk knust venstre side av ansiktet og kjeven. Hun ble sendt til sykehus, men ble erklært død etter en time.

Mannen er bassist, mens Strelle spilte piano. Hun identifiserte seg selv som norsk, men er også kjent under sitt russiske etternavn Streltsjenko.

Den norske mannen nekter for at han drepte kona. I tillegg til drapet på Strelle, er mannen tiltalt for drapsforsøk på en mindreårig gutt. Han kan ikke identifiseres i det britiske rettssystemet, men antas å være Strelles 14 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

Les også: Fikk SMS fra drapssiktet like før drapet på Natalia Strelle

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus