Kvinne (56) funnet omkommet etter brann i Odda

Kriminalteknikere fra Bergen kom mandag formiddag til Odda for å bistå i etterforskningen av brannen i et eldre trehus i bygda søndag morgen. Foto: Jarle Øvsthus / NTB scanpix
Kriminalteknikere fra Bergen kom mandag formiddag til Odda for å bistå i etterforskningen av brannen i et eldre trehus i bygda søndag morgen. Foto: Jarle Øvsthus / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har funnet en omkommet person etter brannen i et eldre trehus i Odda søndag. Den omkomne er trolig den savnede kvinnen på 56 år, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vedkommende blir sendt til Gades Institutt for obduksjon og endelig identifisering, bekrefter lensmann Terje Kvalvik i Hardanger overfor NTB.

Kriminalteknikere fra Vest politidistrikt kom mandag til Odda for å bistå lokalt politi og brannvesen i etterforskningen etter brannen i Eitrheimsvegen søndag morgen. Det tok tid før teknikerne kunne undersøke branntomta.

– Taket var utbrent og delvis sammenrast, så det måtte en del sikringsarbeid til før vi kom til, sier Kvalvik.

Kvinnen, som var i huset på fest, skal ha lagt seg på loftet for å sove.

I alt fem personer ble sendt til sykehus for sjekk, og to nabohus ble evakuert på grunn av den kraftige brannen huset.

Lørdag kveld hadde det vært fest i boligen. Beboerne som befant seg i huset og som kom seg ut, var fire voksne og et tre år gammelt barn. Det var kraftig vind i Odda da brannen oppsto.