Søderlund scoret og misset straffe i seier

Alexander Søderlund misset straffespark, men scoret senere da Saint-Étienne slo Bordeaux 4-1 søndag. Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Saint-Étienne tok en svært sterk 4-1-seier borte mot Bordeaux. Alexander Søderlund misbrukte et straffespark, men gjorde opp for seg ved å score det tredje målet.

Det var spekulert i at Ole Kristian Selnæs skulle starte og få sin debut i Saint-Étienne-drakta, men midtbanespilleren ble sittende på benken hele kampen.

Vincent Pajot ga gjestene ledelsen allerede etter fire minutter, og Ousamma Tannane økte den bare tre minutter senere. Bordeaux reduserte umiddelbart, før bortelaget ble tildelt straffespark. Søderlund gikk fram til ellevemetersmerket, men hans forsøk gikk via keeper Paul Bernardoni og i stolpen.

Den tidligere RBK-spissen fikk imidlertid sin revansj etter 70 minutter da han headet inn 3-1. Nolan Roux fullførte Saint-Etiennes festaften med sin 4-1-scoring etter 75 minutter.

Seieren gjør at Saint-Étienne ligger på fjerdeplass med 39 poeng.

Paris Saint-Germain vant 2-1 borte i klassikeren mot Marseille. Zlatan Ibrahimovic ga hovedstadslaget ledelsen allerede etter to minutter, men Marseille tok over etter scoringen. Laget hadde flere muligheter til å utligne, men ikke før Rémy Cabella ladet skuddfoten etter 26 minutter, kom 1-1-målet. (©NTB)