Burnley tok innpå

Sam Vokes ble matchvinner da Burnley slo lederlaget Hull 1-0 i mesterskapsserien lørdag. Foto: John Sibley, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

London (NTB-AFP): Burnleys 1-0-seier over serieleder Hull lørdag førte til at bare ett poeng skiller mellom de tre første i engelsk mesterskapsserie fotball.

Sam Vokes ble matchvinner i regnet på Turf Moor med sin scoring i det 77. minutt. Det var hans tredje mål på fire kamper, og Burnley er nå ubeseiret i sju kamper.

– Hull er et svært sterkt forsvarslag med masse erfaring, men vi greide å bryte dem ned, sa manager Sam Dyche.

– Vi misbrukte sjansen til å få en liten luke, men jeg kan ikke klandre spillerne, sa Hull-manager Steve Bruce.

Fredrik Ulvestad var ubenyttet reserve for Burnley.

Middlesbrough kunne overtatt ledelsen, men måtte nøye seg med 1-1 mot Blackburn og har 2.-plassen med like mange poeng som Hull, ett foran Burnley. Jordi Gomez, som ble hentet fra Sunderland på overgangsvinduets siste dag, ga Blackburn ledelsen. David Nugent utlignet 11 minutter før slutt. (©NTB)