Tap for Zucca og co. mot Devils

Newark (NTB): New York Rangers og Mats Zuccarello måtte se seg slått 2-3 da de møtte New Jersey Devils på bortebane i NHL tirsdag.

Rangers tok ledelsen ved J.T. Miller i siste halvdel av første periode, men hjemmelaget utlignet ved Lee Stempniak i starten av andreperioden.

Kampen ble avgjort i den tredje perioden. Det begynte med at Rangers på nytt tok ledelsen med nok en J.T. Miller-scoring etter rundt 2 minutter. Deretter satte Joseph Blandisi inn et mål for Devils (3.13), før David Schlemko avgjorde kampen med en scoring 11 minutter og 14 sekunder ut i perioden.

Mats Zuccarello tok ingen poeng i løpet av kampen. Han var på banen i 19 minutter og 51 sekunder, mest av alle angrepsspillerne til Rangers.

Rangers ligger fortsatt på andre plass i sin divisjon i NHLs østre avdeling. (©NTB)