Ledig stilling:Er du den vi leter etter?

Artikkelen fortsetter under annonsen

ABC Nyheter søker sommervikarer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Om ABC Nyheter:

Vi møter ofte folk som sier de forbinder oss med sitt første møte med Internett, men mye har skjedd siden ABC Startsiden som selskap så dagens lys i 1998. Startsiden.no har blitt ett av de største nettstedene i Norge og selskapet har utviklet seg til å romme flere produkter og tjenester. I dag består ABC Startsiden av tre merker; nettportalen Startsiden, nettavisen ABC Nyheter med den virale videositen SeDenne og TV-guiden fra MeeTV.

Vi er heleiet av Telenor og har i flere år har vi vært et av Norges mest lønnsomme medieselskaper. Vi har i dag en betydelig posisjon i det norske internettmarkedet med 2 publikasjoner på TNS sin topp 10 liste.

År etter år berømmer ansatte vårt flotte arbeidsmiljø, og særlig trekker de frem sine dyktige kolleger. Selskapet har stor grad av autonomi og er organisert i tverrfaglige team. Kontoret vårt ligger i Kirkegata 17 i Oslo sentrum. Vi er 71 ansatte i Oslo, samt 28 i Bangkok.

ABC Nyheter trenger DEG og flere andre kreative ståpå-journalister for å få hjulene til å gå rundt i sommer. Vi ønsker også søknader fra videodeskjournalister som liker å jakte på gode videohistorier på nett for ABC Nyheter og vårt virale video-nettsted Se Denne.

Selv om ABC Nyheter er herlig fritt for kjendispludder, liker vi og våre lesere gode historier og viktige nyheter. Du må være flink til å finne slike nyheter og historier, og glad i å fortelle dem videre til våre drøyt 300 000 unike daglige brukere på de måtene som nettet innbyr til.

Det er en selvfølge at du behersker redigerings- og publiseringsverktøyer for nett – som for eksempel Dr. Publish, Photostation og Final Cut. Det er en fordel om du har vaktsjef/front-erfaring.

Vikarene vil inngå i et turnussystem som går fra kl. 06 til midnatt på hverdager og kl. 08 til 23 i helgene. Vikarperioden er fra 20. juni til 20. august.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nei, du kan ikke regne med ferie i denne perioden.

Dersom du har spørsmål om stillingene, kan du kontakte redaktør Tor Strand på mobil 90548980 – tor@abcnyheter.no , desksjef Mats Løvstad på mobil 99022171 –mats@abcnyheter.no eller videovaktsjef Miriam Schjetlein på mobil 45210564 – miriam@abcnyheter.no

Fungerende klubbleder i ABC Nyheter er Kathleen Buer – 4663 3177 - eller epost kb@abcnyheter.no

SØKNADSFRIST ER 12. FEBRUAR

Søknad med vedlegg sendes redaktør Tor Strand på epost: tor@abcnyheter.no