Wærøy og Ernstsen kaster hansken mot Smaadal

Arne Erntsen (til høyre) gjorde en tabbe og gikk på et forsmedelig nederlag mot Tim-Robin Lihaug. Nå ønsker han revansj, men først utfordrer han Simen Smaadal fra ski.
Foto: MARIE HALD / NTB scanpix
Arne Erntsen (til høyre) gjorde en tabbe og gikk på et forsmedelig nederlag mot Tim-Robin Lihaug. Nå ønsker han revansj, men først utfordrer han Simen Smaadal fra ski. Foto: MARIE HALD / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Oslo (NTB-Per-Kristian Eriksen): Trønderen Arne Ernstsen drømmer om en returkamp mot Tim-Robin Lihaug, men først utfordrer han Ski-bokseren Simen Smaadal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Både Arne (Ernstsen) og Simen Smaadal kommer fra nederlag. Derfor tror jeg dette kan bli en artig kamp. For Arne vil det også være en fin oppladning for en returkamp mot Lihaug, sier Helge Wærøy til NTB.

Han er trener og mentor for Ernstsen, som tapte på knockout mot Lihaug da de to møttes 20. juni i fjor. Bergenseren Lihaug, som trenes av tønsbergmannen Ulf Johansen, slo ut landsmannen i fjerde runde.

Men nederlaget har ikke skremt Ernstsen fra å prøve seg på nytt.

– Det var en tabbe som gjorde at Arne tapte kampen i juni. Det har irritert oss kraftig. Jeg vet ikke hvem av oss som er mest frustrert, men vi ønsker å revansjere oss, forteller Wærøy.

Kampen mot Lihaug kom i stand etter at han hadde utfordret alle de norske super mellomvekt- og lett tungvektsbokserne til Sauerland via NTB. Lihaug plukket på hansken den gangen. (©NTB)

Personvernpolicy