Groningen berget poeng på overtid

Alexander Sørloth og hans Groningen spilte 1-1 mot Willem II i nederlandsk fotball tirsdag. Foto: Mats Torbergsen, NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Amsterdam (NTB): Alexander Sørloth og hans lagkamerater i Groningen jobbet hardt for poenget i 1-1-kampen mot Willem II tirsdag. Utligningen kom tre minutter på overtid.

Groningen kom under da Dries Wuytens scoret for Willem II rett før pause. Lenge så det ut til å gå mot trygg hjemmeseier i Tilburg, men Groningen kom til stadig større sjanser i slutten av oppgjøret.

Til slutt var det Hedwiges Maduro som fikk ballen i mål og berget ett poeng.

Sørloth spilte hele kampen for Groningen.

I tirsdagens andre kamp måtte serieleder Ajax nøye seg med 0-0 hjemme mot Heracles. Dermed har PSV Eindhoven sjansen til å ta seg opp i ryggen på Ajax onsdag. Med seier over Excelsior vil PSV være bare ett poeng bak. (©NTB)