New York Rangers tapte mot Ottawa

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers tapte 0-3 mot Ottawa Senators. Foto: Adam Hunger / USA TODAY Sports / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Ottawa (NTB): New York hadde en trøblete oppladning til oppgjøret mot Ottawa Senators ved å være værfast i Raleigh fredag. Søndag ble det 0-3-tap i Canada.

Etter 4-1-seieren borte mot Carolina Hurricane, fikk ikke flyet Rangers-spillerne skulle være med på ta av fra flyplassen. I stedet måtte spillerne reise til den canadiske hovedstaden på lørdag.

Kanskje var det den trøblete reisen som satt i beina, for mot Ottawa stemte det ikke helt for Rangers.

Den første perioden endte målløs, men i annen periode, 20 sekunder før pause, sendte Bobby Ryan vertene i ledelsen.

I siste periode gjorde Mike Hoffman det vanskelig med scoring allerede etter to minutter. Med litt over to minutter igjen avgjorde Jean-Gabriel Pageau kampen med sin 3-0-scoring.

Mats Zuccarello Aasen kom til seks avslutninger uten å score og fikk nesten 19 minutter med istid i en svak oppvisning fra New York. (©NTB)