Søderlund med målgivende

Alexander Søderlund spilte hele kampen for St. Etienne mot Reims og noterte seg for målgivende.
Alexander Søderlund spilte hele kampen for St. Etienne mot Reims og noterte seg for målgivende. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Reims (NTB): Alexander Søderlund markerte seg også i sin annen kamp i Frankrike, men mot Reims glapp seieren for Saint-Étienne.

I debuten mot Lyon ble Søderlund den store helten da han avgjorde lokaloppgjøret og scoret kampens eneste mål. I søndagens seriekamp mot Reims fikk Haugesund-gutten fornyet tillit fra start og noterte seg for nok et målpoeng. 28-åringen spilte hele oppgjøret, som endte 1-1.

Scoringen kom da timen var spilt. Et innlegg landet på pannebrasken til Søderlund, som headet ballen tilbake til Jean-Christophe Bahebeck. Franskmannen sendte i vei et langskudd som gikk i mål.

Ett minutt før slutt tapte imidlertid Saint-Étienne to poeng da Aïssa Mandi utlignet for nedrykkstruede Reims. Saint-Étienne ligger på 6.-plass i den franske toppserien.

Monaco har ikke tapt på ni kamper etter sin 4-0-seier over Toulouse søndag. Klubben ligger på annenplass i Ligue 1, men er 21 poeng bak serieleder Paris Saint-Germain.

Også Marseille er ubeseiret på de siste ni rundene etter 1-1 borte mot Lyon. Rémy Cabella sendte gjestene i ledelsen etter 64 minutter, mens Corentin Tolisso utlignet elleve minutter før slutt. Marseille ligger på åttendeplass, mens Lyon følger på plassen bak. Begge med 30 poeng. (©NTB)